23 Mart 2008 Pazar

İlk Toplantımızdaki Kararlardan...

İlk çevrimiçi toplantımızda alınan kararlardan bazıları;
1-İlk toplantıya katılamayan arkadaşlarımızın ekip liderleri 24 Mart Pazartesi akşamı saat 21.00'a kadar mazeretlerini bülten tahtasında yayınlayacaklar.
2-Belirleyeceğimiz haftalık programa göre dersimizle ilgili olarak yaptığımız etkinlikleri belirlenen chat odalarında tartışacağız bunlar kayıt altında olduğu için arşiv niteliği taşıyacak.
Aztec+Teotihuacán:Akdeniz
Maya:Ege
Inca:Marmara
Tiahuanaco:Karadeniz
3-Ekip lideri iletişim ve organizasyonu yapar, ekip üyeleri görevlerini yerine getirir, ekipler zorlandıkları konularda Inca'lara danışır, Inca'lar beklenen desteği veremezse Gülsün Hoca'ya danışılır.
4-25 Mart 2008 İlk vize teslim tarihidir yapılan çeviriler teslim edilir.
5-Herkes bireysel olarak blog açar ve incalara bunu bildirir.
6-30 Mart 2008 Pazar akşamı saat 21.00 da Ege chat odasında yarım saatlik bir toplantı yapılacaktır, yönetici grup aztecler.
7-Tasarımlarımızı yaparken faydalanmak için "göstergebilim" le ilgili araştırma yapılacak,kuramlar taranacak.
Örnek kaynak: Ferdinand de Saussure -Semiotics and Media Language and Sassure

1 yorum:

Tülay Görü dedi ki...

Teşekkürler, Mamocana :)

Ayrıca...

2. vize tarihine kadar "Logo yarışması" başlamıştır..Her ekip, photoshopta bir logo tasarlayacak. Logolarımız; basit, etkili ve hareketsiz olacak! Bunun için de, "göstergebilim"den yararlanılacak. (Ferdinand de Saussure, Semiotics, Media Language and Sassure)
Haftaya, 30,03,2008 tarihine kadar, ekipler "göstergebilim" hakkında çalışmalarını yapmış olacak...
Açılan kişisel bloglarda, kesinlikle çevirilerimiz yer ALMAYACAK! Blog tasarımlarımız, bölümlerimizle ilgili olarak tasarlanacak. (Ayrıca 2. kitaptan da yararlanılacak)Yine, bölümlerimizle ilgili materyallerimiz, sayfalarımızda yer alacak...

Kolaylıklar dilerim..

-Sapa Inca-